چسب کاشی متریالی جدید است، که در بند کردن مصالح ساختمانی و ایجاد اتصال در کاشی و سرامیک به کار برده می شود. چسب کاشی به دلیل مواد تشکیل دهنده آن مزایای زیادی نسبت به ملات سنتی کاشی دارد. استفاده از چسب کاشی در ساختمان سازی به این صورت است که ملات آماده را با آب مخلوط کرده و سپس درزهای خالی بین کاشی، سرامیک، سنگ و موزاییک را با چسب پر میکنند.
چسب کاشی از ترکیب مواد شیمیایی و معدنی مانند، سیمان پورتلند غیرآلی، ماسه ریز و افزودنیهای چسبدار تهیه میشود. مواد به کار گرفتهشده در چسب کاشی بالاترین قدرت چسبندگی را دارا می2باشد، تا حد ممکن سبک است و همچنین در اجرا و کاشی کاری کمترین انرژی و زمان را میگیرد.
چسب کاشی نسبت به ملاتهای دیگری که در کاشی کاری به کار برده میشود، قدرت چسبندگی بیشتری دارد. این ویژگی به دلیل عناصر موجود در آن میباشد.
چسب کاشی بعد از خشک شدن مقاومت فوق العاده ای در مقابل فشار دارد و همچنین باعث مستحکم شدن سازه نیز میشود. استحکام بالای چسب کاشی موجب میشود، سازه مورد نظر در مقابل بارهای ساختمان و رویدادهایی مثل زلزله کمترین آسیب را ببیند.
چسب کاشی در برابر آب و رطوبت مقاومت بالایی دارد و بعد از استفاده این نوع ملات در کاشی کاری و خشک شدن آن، نفوذ آب و رطوبت به طور تقریبی به صفر میرسد. این ویژگی در کاشی کاری سرویس های بهداشتی و حمامها به کار میرود.
چسب کاشی به علت قدرت چسبندگی بالایی که دارد، در کاشی کاری به مقدار کمتری نسبت به ملاتهای دیگر استفاده میشود. این موضوع و همچنین دیگر ویژگیهای منحصر به فرد آن، باعث شده که چسب کاشی مصالح ساختمانی کم هزینهای محسوب شود.
چسب خمیری قابلیت بالایی در مقابل نفوذ آب دارد. این ویژگی سبب شده که برای استفاده در محیط هایی که دائم در معرض رطوبت هستند، بسیار مناسب باشد.
انواع کاشی به راحتی میتوانند بر روی دیوارهای گچی مورد استفاده قراربگیرند. خمیر چسب کاشی مقاومت بالایی در مقابل فشار و کشش دارد.
چسب پودری کاشی قدرت چسبندگی کمتری نسبت به چسب خمیری کاشی دارد. بنابراین استفاده از این نوع چسب بر روی دیوارهای گچی توصیه نمیشود. پودر چسب بیشترین کاربرد را بر روی سطوح صاف مانند دیوارهای آجری، کاشی کاری قدیمی و موزاییکی و سنگ و سیمان دارد.
چسب کاشی اپوکسی که در دسته چسب های خمیری کاشی کاری قرار میگیرد، از ملاتهای پرکاربرد در ساختمان سازی است. این نوع چسب از رزینهای اپوکسی و مواد سخت کننده تهیه میشود و در کمترین زمان ممکن و با حداقل تعداد نفرات نیروی کار در ساختمان اجرا میشود. با انواع و اقسام زیرساخت ها سازگار است. به همین خاطر در اجرای دیوار و کف با هر متریالی استفاده میشود.
چسب خمیری اپوکسی در مقابل دما مقاومت بالایی دارد و همچنین مواد شیمیایی نمی توانند در آن نفوذ کنند. قیمت بالاتری نسبت به دیگر چسب های کاشی و سرامیک دارد. اجرای چسب اپوکسی در ساختمان از عهده هر کسی برنمی آید. فقط نیروی کار با تجربه و آموزش دیده می توانند از چسب خمیری اپوکسی در ساخت و ساز استفاده کنند.
قدرت چسبندگی بالایی دارد. و به همین دلیل کاربرد زیادی در بخش های مختلف ساختمان دارد. اجرای سرامیک و انواع کف پوش و همچنین کاشی کاری دیوار؛ از جمله مواردی هستند که در آن از چسب لاتکس و اکریلیک استفاده میشود.
از اولین چسبهای کاشی و سرامیک عرضه شده در بازار چسب ماستیک میباشد. علاوه بر کاربرد در کاشی کاری و سرامیک کاری دیوار و انواع کف پوشها، برای ظروف شیشه و چینی نیز از چسب کاشی ماستیک استفاده میکنند.
تمام حقوق مربوط به مطالب و تصاویر متعلق به سایت آرمان یزد است.